LISSI

RL1 Begora's Paradise Bird

Lissi

Navn: RL1 Begora's Paradise Bird

Mor: Begora's Bloomingdale

Far: N UCH Begora's Rondo

Født: 03.08.2007

Farge: Gylden

HD: A (index: 104.00)

AD: 0

Øyne: U.A x 3

Tittler: RL1

Resultater: 2 x Excellent

Oppdretter: Kennel Begora, Lissi bor hos meg


Denne fantastiske frøkna har lært/gitt meg så utrolig mye om hvordan det er å ha hund. Det er vel noe spesielt med den første hunden, jeg kunne i alle fall ikke ha fått en bedre første hund enn Lissi. Hun er en fantastisk sjarmerende frøken som ikke er av den største størrelsesmessig med sine 20 kg, men det stopper ikke henne fra noe. Med sine 11 år så tror hun fortsatt at hun er valp, og hun har alltid en plan på lur for å få lurt til seg en godbit ekstra.

Jeg og Lissi har deltatt på endel kurs sammen: valpekurs, grunnkurs, handlerkurs, blodsporkurs og besøksvenn kurs for rødekors (der hun nå er godkjent besøksvennhund)

Lissi har ikke gjort det så kjempebra på utstilling på grunn av sin størrelse, men denne størrelsen er perfekt for å gå blodspor i skogen noe hun mildt sagt elsker. Om jeg finner frem blodspor selen hennes, ja da klarer hun ikke finne roen før skanken er trygt hjemme igjen.

Dersom dere holder pilen over navnet "Lissi" kommer det opp flere kategorier som dere kan sjekke ut. (Stamtavle, veterinærbesøk, bilder osv..)