Oline

Norheimtunets Josephine

Oline

Navn: Norheimtunets Josephine

Mor: NUCH Norheimtunets Charming Charlot

Far: SEJV-13 NUCH Norheimtunets Eminem

Født: 06.12.2014

Farge: Peid

Patella: 1/0

Resultater: Excellent - CK - BTK - CERT - BIR

Valp: 2xBIR, 2xBIG

Oppdretter: Kennel Norheimtunet, Oline bor hos meg

Oline er min første veldig etterlengtede Franske Bulldog frøken. Jeg har ønsket med Fransk Bulldog i 5 år før lille Oline kom inni flokken min, å det var på tide. De har verdens herligste personlighet og er meget selvsikre/trygge. Oline er bare helt fantstisk og ikke minst veldig kreativ, det er aldri en dag uten et nytt påfunn.

Jeg må vel bare innrømme at det er noe annet å endelig få en ''liten'' hund i hus enn en som blir stor, hun er en liten smule mere bortskjemt enn de andre hunn her - hvem er det ikke som sover i sengen med meg hver natt?!?

Denne lille frøkna er lita, men har en så utrolig stor personligehet som det er umulig å ikke like/bli glad i, hun er bare helt fantastisk og forstår så utrolig mye.