OM OSS

 Hei, og velkommen til vår hjemmeside! 

Mitt navn er Amalie Liff Sandvik, 25 år og er født og oppvokst i Vuku, Verdal. Jeg er utdannet Dyrepleier og tok utdannelsen min ved Hansenberg i Danmark. Jeg jobber på en Dyreklinikk. Det er fantastisk å kunne jobbe med sin hobby og lidenskap.  

Vi har hatt hund i familien så lenge jeg kan huske. Den første Golden Retrieveren (Lady) fikk vi allerede da jeg var to år.

Som 12-åring fikk jeg min aller første egen hund Lissi. Hun bor enda med meg - en vakker Golden Retrievertispe som i dag er 12 år.

Like etter jeg ble konfirmert kjøpte jeg flokkens neste medlem; Lovely - like vakker som Lissi. 

I 2014 mente jeg det var på tide med en liten morroklump. Etter å ha hilst på den lille Franske Bulldogen Oline ble jeg helt forelsket. Hun kom til oss i 2014 og økte antallet i flokken. Hun er i dag 5 år og familiens/kennelens lille maskott.

Guro, som et resultat av kennel Kangoolines første kull, bor hos en hyggelig fôrvertfamilie, og jeg er så heldig at de ikke bor lengre vekk enn et lite steinkast unna.

Det første jeg gjorde når jeg ble 18 år var å sende inn søknad på kennelnavn. Kennelnavnet Kennel Kangooline ble godkjent 22.01.2014. Kangoo kommer fra min første hundebil - Renault Kangoo og Oline, da hun og hennes navn har vært planlagt i lang tid.

For meg som oppdretter er det viktig med stabile, trygge og friske hunder. Mer om dette kan dere lese under kategorien «avl».

Hundene kan dere også hver for seg lese om i egne kategorier.


Kontakt

Jeg er tilgjengelig på mail og tlf, ring eller send gjerne mail for en hyggelig hundeprat!

Telefon: +47 95915076


Mail: Susita@live.no